Mikä Randomilla?

Randomilla on mun oma spessu projekti. Tää naikkonen on sydämeltään ikuinen 'jykyläläinen' ja nykyään myös Jyväskylän asukki. Kirjoitan aika lailla kaikesta mulle rakkaista asioista, mutta useimmiten asun minä-minä-maassa eli kirjoitan omasta elämästä. Tykkään viinistä, laulamisesta, hevosista, kahvista öisten jutteluiden lomassa ja ihanista persoonallisista ihmisistä. Mieluummin överit kuin vajarit on mun motto, mutta pidän myös vakaudesta. Tyylini muodin suhteen on aika omintakeinen ja kirjoitan siitä joskus. Rakastan culottes-housuja, liehupaitoja, trenssitakkeja, anorakkeja ja niin sanottuja pehmeitä lohtuneuleita. Eettinen muoti kiinnostaa.

Kirjoitan myös henkisestä hyvinvoinnista, sillä olen joskus kokenut myös sen elämän ns. nurjan puolen vaikutukset mieleen. Olen lisäksi opiskellut näitä mielenterveys-juttuja, mutta omaan elämään soveltaminen on vaikeaa varmaankin sen vuoksi, koska olen ihminen.

Tykkäät mun jutuista, jos perinteiset lifestyle-blogit eivät kolahda. Yritän kirjoittaa melko rehellisesti asioista. Joku sanoi että tämä on mun päiväkirjamainen projekti. Toivon että Randomillasta tulee oman elämänsä sankarittarien levähdyspaikka, jonka parissa saa chillata. Tarvittaessa jopa hymähtää postauksille. Laita viestiä, jos tulee mieleen mitä vaan tai haluut kysyä jotain yksityisempää. Otan enemmän kuin mielelläni viestejä vastaan, varsinkin kehitysideoita.

Randomillalla on erityinen paikka mun sydämessä. Toivottavasti säkin tykkäät.  

Kuvat on yleensä mun ottamia eli jos haluat niitä käyttää, pliis kysy lupa.

I'm Milla, Randomilla (pun intended) is my peculiar project. I live in a beautiful city called Jyväskylä in Finland and have a passion for writing about my life and stuff that interest me. 

Randomilla is young but special, just like me.

Welcome aboard!  Follow my blog with Facebook

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now