• Milla

Burleskia, tartaria ja drinkkikoulu

Updated: Sep 14, 2019Siinä kiteytettynä viime lauantaini. Kuvat varmaan kertovat puolestaan. Kaverini Tiina, jonka synttäreiden kunniaksi näitä kaikkia tuli kokeiltua, antoi luvan jakaa kuvia itsestään. Muut eivät tienneet että internettiin laitto tarkoittaa blogiani, sori siitä.Burleski-opetus järjestettiin Leijonan luola-liikuntatilassa Cygnaeuksenkadulla Jyväskylässä ihan yksityisesti. Se oli tosi hauskaa ja opin, että hitaus on kaunista ja seksikästä ja oman persoonan ilmaisu on burleskissa tärkeintä. Sopii mulle, ajattelin. Tasseleita saa tilattua joltain jyväskyläläiseltä valmistajalta, että ovat varmasti oikean kokoisia. Nyt jännittävin esine jolla leikimme, oli käsineet. Jännittävää se oli silti, kun piti ottaa katsekontakti toiseen ja mahdollisimman viettelevästi ottaa hanska pois kädestä.Tartar-pihviä kokeilin ensimmäisen kerran ravintola Jalossa. Ainoa kosketukseni tartariin oli pienenä Mr. Bean-sarjan kautta (missä Mr. Bean yrittää piilottaa raa'an pihvin kaikkialle minne onnistuu), joten tämä oli positiivinen yllätys. En tiennytkään että raaka pihvi ja kananmuna yhdessä voivat maistua niin hyviltä lisukkeiden kanssa. Ne sai sekoittaa kupissa, mikä helpotti syömistä huomattavasti. Unohdin laittaa pippurit ja suolat sekaan, mutta ei haitannut. En ole pitkään aikaan syönyt punaista lihaa, joten tuntui siltä, kuin kroppa olisi juuri nyt huutanut tätä. Aion muutenkin toteuttaa tuon kasvishommelin pikkuhiljaa asteittain kieltämättä itseltäni mitään.

Tiinan pitämässä drinkkikoulussa opin, että drinkkejä maistellaan pillillä käyttäen hyväksi kapillaari-ilmiötä. Eli pilli drinkkiin, sormi pillin päähän kun pilli vielä lasissa, pidetään sormi siellä pillin päässä ja nostetaan pilli ilmaan, pilli suun kohdalle ja sormi pois pillin päästä jolloin neste tippuu suuhun. Olipas vaikeasti selitetty noinkin yksinkertainen asia. B52-drinkki oli oikein hyvää, vaikka sen itse tekikin. Kemuissa oli tarjolla myös oikeaa shampanjaa, kun Tiinan puoliskollakin oli synttärit. Vitsikkäästi nämä olivat heidän kuusikymppisensä.Tein itse tällaisen B52-drinkin
Illan jälkeen ei ollut kovin fressi olo, mutta tulipahan elettyä. Ja juu, mulla on vielä opettelemista tuossa kuvanmuokkaukessa. :DTänä viikonloppuna mulla on ystävä käymässä Turusta, joten tästäkin tulee superviikonloppu.Mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle? Vai onko mitään?

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now