• Milla

Frendini Jarkko, sun kultaharkko?

Updated: Sep 14, 2019

Teen nyt jotain tosi erikoista. Kirjoitan mun ystävästä. Hän etsii sielunkumppaniaan, parasta ystäväänsä, tulevien lastensa äitiä tässä nyt tositarkoituksella. Haluan avittaa, koska Jarkko on yks Seinäjoen helmistä.


Tapasin Jarkon ensimmäistä kertaa Suomi24treffit-chatin puolella. En halua kuulostaa omahyväiseltä, mutta siellä tuli niin paljon viestiä, etten kaikkiin pystynyt vastaamaan, koska mulla ei ollut Premium-tiliä. Hänellä oli jokin omituinen pesisaiheinen nicki, joka herätti mielenkiinnon. Opin myöhemmin, että Jarkko valmentaa pesistiimiä. Opiskellut fysioterapiaa, on urheiluhieroja ja nyt rupesi opiskelemaan vielä lisää.


En tarkalleen ottaen muista mitä Jarkko kysyi multa, mutta se oli selkeästi mielenkiintoisempaa kuin 'moimitäkuuluu' tai 'hei kaunis neito'-viestit. Jarkko osasi kirjoittaa parempaa suomenkieltä kuin meikäläinen ja vähän hävettävää myöntää, että se jo hämmästytti. Lisäksi se laitto jotain hauskaa mikä sai mut nauramaan, vaikka noihin aikoihin olin aika alamaissa. Ei vaikuttanut olevansa mitenkään ylikiinnostunut limanuljaska ja sekös herätti mun mielenkiinnon. Ihan niinkuin se olisi piikitellyt kaverille, mut samalla tosi tilannetajuisesti.


Kun tapasin Jarkon, tuli semmonen olo niinkuin olisi ollut turvassa. Semmonen parrakas siisti nallekarhu oli vastassa. Menin sen luo hetken aikaa ajeltuamme, koska vaikutti sen verran hyvältä tyypiltä. Ja niin se oli. Vietimme hauskaa iltaa kuunnellen Spotifyista musiikkia ja jutellessa. Soitin Spotifysta Mr. Bunglea, jota en yleensä soita kellekään miehelle, koska ajattelin että ne pitäis mua omituisena. Jotenkin tuntui niinkuin saisi olla ihan oma itsensä.

Opin, että Jarkko tekee työtä nuorten parissa. Se teki mulle herkkuleipiä toasterissa. Oksensin vahingossa loppuillasta Jarkon lavuaariin ja se meni tukkoon haisten kuulemma jonkin aikaa vielä sen jälkeenkin. Hävetti ***tanasti tuo lavuaarin tukkiminen, mutta Jarkko otti tän jotenkin tosi hyvin huumorilla.


Ollaan edelleen lämpimissä väleissä, joskaan ei sillä lailla. Jarkolle on tärkeää, että se tyyppi kolahtaa kunnolla ja on just sille sopiva. Vaikea uskoa että tuollanen kultakimpale on vielä vapaana ja huvittaisi huutaa kaikille Etelä-Pohjalaisille naisille että kokeilkaa kepillä jäätä. Ei ole mitään menetettävää. Pahinta mitä voi tapahtua on se, että saatte hyvän tyypin elämäänne. Mä oon hyvä ihmistuntija.


Tuli puhetta nyt messengerissä parisuhteista ja intiimistä rakkaudesta. Ihmettelin ääneen että T rakastaa mua, vaikka tietää musta kaiken. Jarkko laitto jotenkin tosi osuvasti:

'Rakkaus on sokea ja ehdoton. Siksi se on niin hiton hyvä juttu. Toki jokainen ihminen on yksilö, ja kaikissa on hyvät puolet ja huonot puolet. Kukaan ei ole täydellinen. Edes jeesus ei selvinnyt elämästä hengissä.'


Tänä yönä Jarkko vääntää täytekakkua töitänsä varten, osaa siis kokata ja leipoa myös. Jarkolla on kaksi koiraa, jotka on sille rakkaita. Se lupas tarjota mulle Seinäjoella kahvit, jos löytää jonkun tätä kautta. Jos kiinnostuit, laita viestiä laiska.sunnuntai@gmail.com niin jotain kautta saatan sut ja Jarkon yhteen.Kuvan ja lisätietoja Jarkosta saa pyytämällä, suojelen nyt isommalta yleisöltä Jarkon yksityisyyttä.Kuva: Wix


© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now