• Milla

I miss you - sinkkuelämän mietteitä

Updated: Sep 14, 2019En saa unta, joten ajattelin taas kokeilla tätä. Kirjoittamista. Päässäni olen monia kertoja ollut hyppäämässä koneen ääreen ja aloittamassa näpyttelemään jotain. Ajatellut, että teksti vain virtaisi lävitseni. Myös ystäväni ovat tiedustelleet milloin blogini saa jatkoa. Onhan tässä tapahtunut vaikka mitä. Muun muassa kesän alussa erosin ja muutin omaan isoon yksiöön, jonka ikkunasta näkyy korkealle lehtiään liehittelevä koivu. Jonka lähellä on järvi ja kaupatkin kävelyetäisyyksien päässä. Olen onnekas. Olen tehnyt välissä myös mielekkäitä töitä. Nyt olen taas työnhakija - sillä on mukavampi klangi kuin sanalla työtön. Ikäväkseni myös syksyllä masennuin ja pikkuhiljaa löysin otteen takaisin elämästä. ‘Miltä se tuntuu?’, psykiatrinen sairaanhoitaja polilta kysyi. “Mikä?”, tiedustelin. “Se, kun kaikki on hyvin.” Minun oli pohdittava sitä, mistä saa juurensa se, että en ikinä odota onnen kauaa jatkuvan. Jossain vaiheessa paska osuu tuulettimeen, sano minun sanoneen.


Olen myös hieman deittaillut. Menettänyt uskoni miehiin ja taas palauttanut sen, olenhan äärimmäisyyksien ihminen. Se on jännä miten nopeasti voi ihastua ja tuskastella, kun hän ei laita viestiä. Tai jos laittaa, ne ovat tylyjä ja lyhyitä. Miten ihminen, joka on kirjoitellessa tuntunut kiinnostavalta, voikin olla niin erilainen luonnossa? Erään miehen kanssa juttelimme Tinderissä pulppuavasti siitä minkätyyppisiä oluita olisimme, jos sellaisia olisimme perusteluineen. Minä olisin lambic, koska olen itsekin niin spontaani ja hän jokin tumma hardcore ipa, koska sekin jakaa mielipiteitä. Sitten treffeillä siemailimme olutlaseistamme ja yritimme keksiä jutun juurta jostain. Mies pelasti tilanteen venyttelemällä ja sanomalla, että hänen on nukuttava päikkärit ennen seuraavaa aktiviteettiaan.


Minulla on Tinderissä voimabiisinäni Björkin I Miss You. Minua puhuttelevat sen sanat, sillä voisin pukea omat tuntemukseni juuri näin:


I miss you

But I haven't met you yet

So special

But it hasn't happened yet

You are gorgeous

But I haven't met you yet

I remember

But it hasn't happened yetI'm so impatient

I can't stand the wait

When will I get my cuddle?

Who are you?


Niin, kuka sinä olet? Sitä en tiedä, mutta varmaan ilmestyt juuri silloin, kun lakkaan odottamasta.

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now