• Milla

Kiitos hyvää

Updated: Sep 14, 2019
Meinasin viime viikonloppuna kuolla allergiseen reaktioon, joka tuli luontaistuotteesta. Muuten mulle kuuluu kiitos hyvää. En olekaan kertonut, että seurustelen nykyään. Rakastuimme ystäväni kanssa, jonka kera aloitimme viime syksynä kunnon kohotuksen lenkkeilemällä. Yritin pinnistellä aiemmin, että en pilaa ystävyyttä, mutta viimein minun oli pyydettävä tämä mies Maustetyttöjen ja Iisan keikalle, josta kaikki sitten lähti. Rakkaus syveni nyt entisestään, kun kumppanini vietti sairaalassa aikaa seurassani jalkaani silitellen ja kirjaa ääneen lukien, jotta minulla olisi kaikki hyvin. Valehtelematta pulssini (jota monitoroitiin lähes koko ajan) laski arvosta 110 arvoon 57 parhaimmillaan poikaystäväni ollessa paikalla. 'On ihana, kun sulla on kotona tuollainen pulssinalentaja', sanoi vuorossa meidät näkevä sairaanhoitaja kävellessään ohi. Jeps, on se kyllä ihanaa.


Eilen kuulimme, että saimme kohtalaisen ison vuokrakämppäkolmion Lutakosta. Odotimme tietoa kuumeisesti, sillä ihastuimme vastarakennettuun asuntoon välittömän palavasti. Kiljahdin puhelimessa, kun kuulin tämän uutisen. Isolta lasitetulta parvekkeelta on suora näkymä Jyväsjärvelle ja jos muuttaisimme asuntoon samantien, pystyisimme seuraamaan partsilta vaikkapa Suomipoppeja. Muutamme ralliviikonlopun aikana. Ollaan menossa popeille lauantaina. Odotan erityisesti Vestan ja Vesalan keikkojen näkemistä. Moikataan, jos törmätään siellä.


Jos multa löytyy inspiraatiota ajattelin ruveta taas kirjoittelemaan postauksia. Ja uskon että inspistä löytyy jatkossa.


Voipi olla, että pian täältä saattaa löytyä koti- ja sisustusjuttuja. Poikaystäväni sanoi, että ehkä ainut asia mitä minun tarvitsee asunnon suhteen pähkäillä on miten me se kalustetaan - miltä haluamme että se näyttää. En malta odottaa että pääsemme valitsemaan juttuja ja istuttamaan ja juurruttamaan ystäväni antamia pistokkaita ruukkuihin. On myös kiva, että kummankaan ei tarvitse luopua entisistä sängyistä tai sohvistaan, sillä meillä on niin paljon tilaa, että kaikki kalusteet tulevat tarpeeseen.


Elämä on nyt yhtä makeaa kuin tämä Jalon jälkkäri.


Olisi kiva kuulla myös teidän viimeaikaisia kuulumisia ja ootteko mahdollisesti tulossa Suomipop-festareille.

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now