• Milla

Lauantain lausahdukset: Puolisovinistin sammakkolausahdus


Kaikki päästelevät sammakoita suustaan tai freudilaisia lipsahduksia. Tiedän miehen, jolla on ala-asteen musaluokan tyttöjen kiusaamisen takia niin pinttyneet ja lujaan isketyt stereotyyppiset kuvitelmat siitä minkälaisia naiset on. Hänelle on tärkeää miettiä kuinka miesten kuuluu käyttäytyä, kun hänen mielestään naiset ovat juurikin sellaisia kiukkunälkäisiä, helposti loukkaantuvia, impulsiivisesti päätöksiä tekeviä kauniita olentoja, jotka pitävät ennen kaikkea miesten vuoksi itsestään huolta ja pitävät naisellisista asioista. PMS-oireet näyttäytyvät puolisovinistin mielestä kaikilla naisilla, joskin toisilla lievempänä. Ulkonäköä et saa kommentoida muuta kuin 'näytät hyvältä'-meiningillä tai nainen ei anna tätä ikinä anteeksi. "Oot ihanan kurvikas", on puolisovinistin mielestä vaarallinen lause, vaikka sen sanoisi kuinka rakkaudella.


Puolisovinisti päästi tässä taannoin tällaisen lauseen suustaan:


NAISISSA ON PALJON VIKOJA,
JUURI NYT VAIN EI TULE MITÄÄN MIELEEN.

Puolisovinisti, 27.9.2019Eli olemme juurikin jopa hänen mielestään sellaisia jumalattaria, joita kohdellaan kuin pudonnutta ruusunnupukkaa kämmenellä. Puolisovinisti on oikeesti ihan hyvä tyyppi, vaikka saakin feministien korvat ja päänsisällöt usein kiehumaan sovinistivitseillään.


Lenkkeilemme usein puolisovinistin kanssa. Yksi näistä kuvista on hänen ottamansa.

Hyvää lauantain jatkoa! Hei, kannattaa muuten seurata nyt Instagramissa randomilla88, koska sinne tulossa juttua Jyväskylän Valon yöstä, joka kyllä on paras kaupunkitapahtuma ikinä tai ainakin parasta just nyt.

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now