• Milla

Peevelin Eemeli eli laukku, joka liihotti unelmiini

Updated: Sep 14, 2019Ihanan Minnean muruja-blogin Minnea esitteli keltaisia laukkuja, ks. hänen postauksensa osoitteessa http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja. Ihastuin erityisesti Gannin laukkuun, jolla on luonnollisesti aika suolainen hinta (349 euroa). Hyvin tehdystä työstä saa pyytääkin, mutta itse vaan en ole mikään Kroisos Pennonen. On löydettävä vähän edullisempi laukku. (Tradenomi-äitini opetti että elä ikinä sano halpa, vaan edullinen).Rupesin huvikseni googlettelemaan keltaisia, samantapaisia, läpällisiä, käytännöllisiä nahkalaukkuja. Yllättäen en löytänyt kovinkaan montaa mallia. Melkein kaikki olivat clutcheja. Kiinnyin Ratian keltaiseen olkalaukkuun nimeltään Eemeli. Mietin jo mielessäni säästösuunnitelmaa laukulle ja sitä, kuinka elämäni täydentyy ja tulee taas enemmän omannäköisemmäksi, kun saan kyseisen laukun. Kuinka kevyesti heilautan sen olkapäälleni ja kannan sen mukana tärkeitä, ihania kaunokirjoja ja kovakantisen kalenterini, kuulamustekyniä ja kuulokkeeni. Kuinka Eemelin kanssa voin mennä istumaan yksin kahvilaan, tilata latten ja foccacian ja laittaa sen viereiselle tuolille istumaan.


Ja ennen kuin kukaan sanoo, että olen säälittävä materialisti ja tyttörukka, ei onnea voi ostaa rahalla, sanon tämän: Harvoin ihastun tavaroihin.Mutta kuinkas sitten kävikään. Eemeli on tilapäisesti loppuunmyyty. Käsittääkseni vain ratiashop myy näitä. Toivottavasti tämä tilapäisyys todellakin tarkoittaa sitä, että niitä tulee jossain vaiheessa uudestaan lisää myyntiin. Tämähän ei ole minulle mikään maailmanloppu tai edes ykkösluokan harmitus, kuitenkin tunsin pienen palan kurkussani kun huomasin tämän.


Ehkä saan oman Eemelini vielä elämääni.


Eemeli-tietoja:


Design Eeva Mela Materiaali 100% aitoa nahkaa Vuori: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa Väri Keltainen, olkahihnan sisäpuoli musta, laukun sisävuori musta Tuotteen koko 29 x 33 x 8 cm (LxKxS) Säädettävän olkahihnan pituus max 123 cm

Yksityiskohdat Laukun sisädetaljeihin kuuluvat läpän alla oleva vetoketjullinen tasku, vetoketjullinen tasku laukun sisällä vuoressa sekä etuseinämän vuoressa oleva pienempi avoin tasku.


(Tiedot ja kuva Ratia-shopin sivuilta)
© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now