• Milla

Pitkä vai pätkä (tukka)?

Updated: Sep 14, 2019


En ole vielä päättänyt kirjoittaako pääasiassa englanniksi vai suomeksi. Tehdään siis molempia.


Olen nyt jonkin aikaa miettinyt muutosta. Muutosta hiusteni suhteen. Sain viimein kasvatettua pitkän tukan ja se on kirjaimellisesti ruvennut sanomaan bye bye eli tippumaan ja aiheuttanut minulle harmaita hiuksia. Julkaisin Facebookissa kuvan hiusteni nykytilanteesta, koska halusin vinkkejä mitä näille kannattaa tehdä. Erityisesti hiusalalla työskentelevä tuttuni järkyttyi näystä. Niin ohkaiset ja päälaelta vetäytyneet, mitä niille on tapahtunut?


Viimeksi kun minulla oli lyhyet hiukset päätin että ei enää koskaan. Nyt ajatus on kuitenkin alkanut houkuttelemaan. Varsinkin pidempi polkka, tai sellainen puolipitkä polkka ehkä otsiksella. Keksin tämän jo ennen kuin kuulin että tämähän on nyt in (tai ehkä imin ympäristöstä niin paljon vaikutteita). En aio värjätä, sillä ihan tykkään tästä luonnollisesta väristä, vaikka tyvi onkin aika maantienharmaa blondahtavalla sävyllä.


Mitä ideoita teillä on? Laitan kuvan siitä, kun minulla oli lyhyempi tukka ja kuvan nykytilanteesta.


Vuonna 2016


Vuonna 2018
Pakko sanoa, että toinen kuva on auttamatta huonompi, kun se on otettu kännykällä minun ollessani lösöasennossa. Silti päätin ehkä kallistua nyt puolipitkään polkkaan.Jotain tällaista haluaisin:Pic: Lily (Pinterest)Pic: Vogue Span (Pinterest)
Onko teillä hiusunelmia?

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now