• Milla

Sampanja(tee)hai

Updated: Sep 14, 2019Kuuntelen tälläkin hetkellä Pykärin, Pyhimyksen ja Reino Nordinin toisaalta ärsyttävää, toisaalta miellyttävää ja hassua biisiä Shampanjahai. Ehkä paras biisi tollaiseen rentoon hengailuun kavereiden kanssa. Erityisesti skumppa-skumppanjahaa-shamppa-shampanjahaa-lyriikat rupeavat hymyilyttämään.


Mutta tänään ei ole sunnuntain biisi-päivä, joten en tullut kirjoittamaan kyseisestä kipaleesta, vaan niinkin rakkaasta aiheesta kuin teestä.Olen yrittänyt lopettaa kahvin juomista, koska olen huomannut, että kofeiini ei yksinkertaisesti sovi mulle. Musta tulee kahvinjuonnin jälkeen melkoinen pain in the ass, kun pikkukämpässämme kävelen ympäriinsä ja häröilen ja höpöttelen. Olen joskus myös ärtynyt, jos en saa huomiota. Päätin siis, että tästä lähtien juon yhden kupposen kahvia vain aamulla ennen töihin lähtemistä ja spessutapauksissa. Ja tämäkin ihan vain sen vuoksi, että pysyn hengissä, hehheh.


Olenkin nyt löytänyt paljon miellyttäviä teevaihtoehtoja. Kuten vaikkapa tämä Teeleidin vihreä tee nimeltään Satumainen sampanja, jota saa melkein joka marketista ainakin Jyväskylässä. Tai jos ei joka marketista niin ainakin S-kaupoista ja K-marketeista sekä Teeleidin omasta liikkeestä.Hassua teessä on se, että se oikeasti maistuu vähän shampanjalle, vaikka oikeaa shampanjaa en ole ikinä juonut, kalliita kuohareita vaan tietääkseni. Teeleidillä on myös tee nimeltään Pina Colada, joka maistuu kyseiseltä drinkiltä. Mielestäni se on hauska ajatus, että voi maistaa näitä makuja tulematta humalaan. Humalassakaan ei mitään vikaa ole, paitsi mahdolliset seuraavan aamun hedarit ja seiniä pitkin käveleminen.Kuvia oli hauska ottaa. Päätin kerrankin olla 'kunnon bloggaaja' ja vähän siivota pöytää. Leikkasinpa palmuvehkan oksankin kuvaan, kun neilikoita ei ollut. Tuo palmuvehka on ruvennut rehvastelemaan ja kurottamaan oksiaan reilusti ruokapöydänkin yli. Pitäisi näyttää tuolle mokomalle kaapin paikka, sanoin poikaystävälleni, johon hän nauroi 'Mitvit Milla' ja facepalmasi.


Pressopannu on erittäin kätevä teen ystäville. Minun omani on Ikeasta ja taisi maksaa 10 euroa. Suosittelen, ei ole mennyt vieläkään rikki tai ikinä falskannut pohjasta, kuten melkein kaikki tehosekoittimet käytössäni.

Vielä on päivä aikaa vastata kilpailuun. Julistan maanantaina voittajan.


Oletkos sinä maistanut noita? Onko suositella muita teitä?
English: I love this tea that tastes like champagne. I highly recommend, it's Finnish.

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now