• Milla

Ysitien seikkailu

Updated: Sep 14, 2019


Lähdin vapaapäivänäni ystävieni Kaisun ja Eetun kanssa niin sanotulle Ysitien seikkailulle. Seikkailu tapahtuisi siis Ysitien varressa Keski-Suomessa. Kaikki kuvat on otettu Kaisun kameralla, minä kun en ollut 'pro-bloggaajana' älynnyt ladata digikameraani ennen reissua, joten se ei mennyt edes päälle.


En ollut ikinä aiemmin käynyt Ysitien lemmikissä, joka on kotieläinpuisto, jossa on 23 eri eläintä. Kävimme myös Laukaanhovin pelihallissa, joka on Ysitien lemmikin kupeessa. Pelihallissa on semmoinen vanhan ajan arcade-henki ja siellä saisi pelata ilmaiseksi vanhoja pelejä. Kaikki pelit eivät itse asiassa olleet käytössä, mutta mitäpä tuosta. Olin itse eniten innoissani ilmaisesta jukeboxista, josta pystyi soittelemaan vanhoja kappaleita. Tai vanhoja ja vanhoja, esimerkiksi Laura Braniganin Self Control oli yksi biiseistä.


Ysitien lemmikin suosikkimme olivat minipossu ja laamat Pablo ja Pedro. Ajattelin jakaa nyt onnistuneet kuvat, sillä näistä varmaan välittyy miten mukava tämä päiväseikkailu oli. Jos jotain negatiivista pitää sanoa niin kymmenen euroa per henkilö Ysitien lemmikki-kokemuksesta oli liikaa, kahviosta löytyi myöskin huonosti gluteenitonta tarjottavaa. Muuten 3+/5 kokemus.

Kuvat: Kaisu Kinnunen

© 2023 by APPETIZING ADVENTURES. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now